Rooms

Делукс кралски апартмани


Делукс кралски апартмани

Имајте пријатен престој во стилско и модерно уредување, специјално дизајниран простор за престој од 40м², идеален за деловен патник. Без разлика дали патувате заради бизнис или задоволство, Хотел Влахо ве пречекува во својот рајски комфор и стил.

Големина на соба: 40м²
Спална: 1 брачен кревет или 2 единечни кревети
Дневен престој: 1 софа

hotel Free Wi-Fi
hotel Wardrobe/Closet
hotel Flat-screen TV
hotel Dining table
hotel Refrigerator
hotel Telephone
hotel Desk
hotel Kitchenette
hotel Hairdryer
hotel 1 large double bed or 2 single beds, 1 sofa bed
hotel Electric kettle
hotel Private bathroom
hotel Balcony
hotel Air conditioning

Супериор апартмани


Супериор апартмани

Нашите Супериор апартмани се елегантно уредени и опремени. Ви нудат еден кралски кревет (king bed) или 2 единечни кревети со софа и работно биро со цел да ви ја обезбедат целата удобност што ви е потребна. Супериор апартманите се идеални за двојки или деловни патници.

Големина на соба: 36м²

hotel Free Wi-Fi
hotel Wardrobe/Closet
hotel Flat-screen TV
hotel Dining table
hotel Refrigerator
hotel Telephone
hotel Desk
hotel Kitchenette
hotel Hairdryer
hotel 1 large double bed or 2 single beds, 1 sofa bed
hotel Electric kettle
hotel Private bathroom
hotel Balcony
hotel Air conditioning

Делукс Соби


Делукс Соби

Доколку сакате да се чувствувате како дома додека престојувате во хотел, нашите Делукс соби се можеби најдобриот избор за вас. Луксузно опремениот простор од 20м² ќе ви ја обезбеди посакуваната удобност и уживање. Има и биро на кое можете да работите или да пиете кафе или чај, па дури и чаша вино. Може да бирате помеѓу брачен кревет и два единечни кревети. Без разлика што и да одберете, ве осигуруваме дека ќе уживате.

Големина на соба: 20м²

hotel Free Wi-Fi
hotel Wardrobe/Closet
hotel Flat-screen TV
hotel Dining table
hotel Refrigerator
hotel Telephone
hotel Desk
hotel 1 large double bed or 2 single beds, 1 sofa bed
hotel Private bathroom
hotel Air conditioning

Economy Room


Economy Room

hotel 1 large double bed or 2 single beds, 1 sofa bed